Пон-Пет: от 9:00 до 18:00; Съб: от 10:00 до 16:00
Телефон за контакти: 0888 14 15 20
Изберете вашата държава и език
 

За нас

Кои сме ние?

Името на нашата фирма до голяма степен описва нашите търсения и концепции за един по-висок стандарт и едно по-добро и щастливо бъдеще. Думата „вивенда“ идва от старолатинския език. С нея древните народи са описвали храната като генерално понятие. Буквалния превод на думата е "За живота..., На живота..., Това, от което се нуждае животът..., Нещата от живота..." Но „вивенда“ означава и "опитен" (лат.пр.). През 12-ти век от vivenda е произлязла думата viande- месо, деликатес, храна, превъзходно блюдо.

 

От 1998 година ВиВенда ООД е лидер в обслужващия сектор на професионалното хотелиерство и ресторантьорство в България. Ние произвеждаме пълна гама от първокласни месни заготовки и деликатеси за професионални кухни, до които може да се докосне и Вашето домакинство. Клиентите, с които работим са много разнообразни, но всички те си приличат по това, че държат на висококачествената продукция, добрата организация на доставките и високото ниво на обслужване, които ние предлагаме.


Ние сме съвременно месопреработвателно предприятие, което е изградено съобразно световните стандарти за хигиена и безопасност при производството на хранителни продукти. Разполагаме с модерно и функционално технологично оборудване. Работния процес се изпълнява при поддържане на високо ниво на хигиена и при задължителен строг температурен контрол, а продукцията на фирмата е лицензирана за свободна търговия със страните членки на Европейския съюз.

Разполагаме с модерен бутиков магазин, в който може да видите всички, предлагани от нас, продукти, както и да получите пълна информация за произхода и качеството на месото, начина на отглеждане и района на обитание. Нашите усмихнати консултанти ще Ви посъветват за най- добрия начин на кулинарна обработка и ще Ви вдъхновят за разнообразни експерименти в кухнята.

 

Основателите

Фирмата е основана през 1998 година от Румяна Христова и Христо Джунджуров, водени от желанието си да направят животът по-хубав и най-вече по-вкусен. Кулинарното изкуство съчетава в себе си добри продукти и добри умения, но най-вече любов и внимание към храната... За нас водещата сила е предлагането на висококачествени продукти от най-добрите породи животни, за да може да превърнете всяко ястие в празник за душата.

 

Защо сме различни?

 

Защото за нас качеството е приоритет номер едно, но не просто на думи!

 

Защото работим само с отбрани малки ферми, доказали се на световния пазар, заради продукцията и качеството на отглеждане на животните!

 

Защото предлагаме на нашите клиенти първокачествено месо от първокачествени породи!

 

Защото нашето месо идва от свободни животни, израснали в естествената им среда!

 

Защото искаме да живеете по-здравословно!

 

Защото клиентите на ВиВенда знаят, че продуктите на фирмата са синоним на качество!

 

Защото не оставяме нищо на случайността!

 

Защото обръщаме внимание на всеки детайл!