"Вл. Вазов" пон-пет: 9-17:30ч.
"Черни връх" пон-нед: 10-21ч.
"Оборище" пон-нед: 10-21ч.
Изберете вашата държава и език
 

Минимална поръчка и Цени на доставка

Условията за Минимална поръчка и Цени на доставка за неразделна част от Общите условия за използване на сайта на ВиВенда


 

 

За София-град (Зона 1, Зона 2 и Зона 3)

 

- Минималната стойност на поръчка с възможност за доставка в гр. София е 45.00 лв.

 

-  При поръчка на стойност над 80.00 лв., доставката е БЕЗПЛАТНА. При поръчка на стойност до 79.99 лв., цената за доставка е 7.00 лв.

 

- При заявено от Вас желание, да получите продуктите си на място от нашия шоурум – гр. София, бул. „Владимир Вазов“ №37, към стойността на поръчката няма да бъде начислена цена за доставка.

 

-  Цена на 1 бр. хладилна опаковка* : 8.00 лв. 

  * 1 бр. хладилна опаковка е с максимална вместимост до около 12 кг (в зависимост от обема на продуктите);

  * при изпращане с логистика количеството продукти, поставени в хладиното кашонче, трябва да е минимум 2 кг;

 

- Колите ни се движат по дневен маршрут и няма възможност за предварително фиксирано или предпочитано време за доставка.

 

- Ако желаете да получите поръчката си в съботен ден или с фиксирано време на доставка в делничен ден, изпращаме пратката чрез логистична фирма „Интерлогистика“. В такъв случай поръчката от месни продукти задължително се поставя в хладилна опаковка, чиято стойност от се начислява към заявката, а разходите по доставката, калкулирани по тарифата на куриера, са изцяло за Ваша сметка, независимо от стойността на поръчката. Точната сума ще Ви бъде съобщена с телефонно обаждане от наш оператор в деня на експедиране на заявката.

 

 

 

 

За страната

(включително райони към Столична община извън зоните, които обслужваме)

 

Цената за доставка е за сметка на получателя и се начислява към стойността на поръчката. 

 

- Минималната стойност на поръчка за страната е 45.00 лв.

 

- Минимално общо количество месни продукти на поръчка за страната: 2 кг

 

- Стойността на доставка включва транспорт + наложен платеж (освен случаите с плащане по банка) + хладилна опаковка, начислени към стойността на поръчката.

 

Стойността на транспорта се калкулира индивидуално за всяка поръчка, според килограмите и съгласно тарифите на логистична фирма „Интерлогистика". Месните продукти задължително се опаковат в термоизолиран хладилен кашон, който осигурява температурния режим. Стойността на 1 бр. кашон е 8.00 лв. и се заплаща допълнително. Един брой хладилен кашон може да побере поръчка с максимално тегло до около 12 кг (в зависимост от обема на продуктите). При необходимост се начислява повече от една хладилна опаковка. Минималното количество продукти, поставени в хладилно кашонче, не трябва да е под 2 кг. Точната сума ще Ви бъде съобщена с телефонно обаждане от наш оператор в деня на експедиране на заявката.

 

 

 

Какво представлява хладилната опаковка? 

Когато доставката Ви е за град София, можете да поръчате и заплатите допълнително хладилна опаковка.

Поръчките на месни продукти за страната задължително пътуват с хладилна опаковка, чиято стойност се добавя към стойността на Вашата доставка.


Ние разработихме специална опаковка, която подържа необходимия температурен режим за транспортиране на замразени продукти. Тя представлява хладилен кашон, с изолирани със стиропор стени. Вътре, в самия кашон, всеки продукт е индивидуално опакован във вакуумно фолио или в своята собствена фабрична опаковка. За оптимално запазване на температурата докато достигнат продуктите до Вас, използваме сух лед, чиято температура е -78.50°C. Докосването му с незащитена кожа може да доведе до различни форми на измръзване. За това, ако при отваряне на кашона в него има останали парчета сух лед, не ги докосвайте с голи ръце. Пазете от деца!

 

Стойността на хладилната опаковка е 8.00 лв. за брой, като размерът ѝ е съобразен с обема на поръчката.

Максималната вместимостта в един брой опаковка е поръчка с тегло до около 12 кг (в зависимост от обема на продуктите).

Размерът на най-малката опаковка не допуска поставяне на продукти под около 2 кг (в зависимост от обема на продуктите).

 

Опаковката ни е ергономична и удобна за транспортиране. Освен това, кашонът може да се използва многократно, както и се да рециклира напълно.

 

 

ВЪРНИ СЕ КЪМ ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ