"Вл. Вазов" пон-пет: 9-17:30ч.
"Черни връх" пон-нед: 10-21ч.
"Оборище" пон-нед: 10-21ч.
Изберете вашата държава и език
 

Доставка за София

Условията за Доставка са неразделна част от Общите условия за използване на сайта на ВиВенда


 

 

ДОСТАВКА за София-град

 

- Извършваме доставките със собствен специализиран транспорт, одобрен за превоз на хранителни продукти;

- В момента на подаване на заявка можете да пожелаете продуктите да Ви бъдат поставени в допълнителна специална хладилна опаковка (хладилно кашонче), която ще осигурява нужния температурния режим, ако нямате възможност да ги приберете веднага във фризер. Тя се заплаща допълнително. 

 

- Доставките на територията на София-град се извършват в указаните за съответните зони сроковете, от понеделник до петък в рамките на работния ден. Извършват се според дневния маршрут на нашите автомобили, което не позволява фиксирано или предпочитано време на доставка;

 

- Доставките се предават на посочен Ваш точен адрес, без възможност "до поискване" в офис на куриер;

 

 

 

Зона 1 -  Доставка в рамките на 1 работен ден.
Ако Вашата заявка е направена до 10:00 ч. в работен ден, доставката може да бъде извършена още същия ден. Ако сте направили заявка след този час, доставката се предвижда в рамките на следващия работен ден.

 

Зона 2 – Доставка в рамките на 1-2 работни дни. 
Доставката се предвижда за изпълнение до два работни дни, в зависимост от дневния маршрут на автомобилите ни.

 

Зона 3 – Доставка в рамките на 2-3 работни дни. 
Доставката се предвижда за изпълнение до три работни дни, в зависимост от дневния маршрут на автомобилите ни.

 

Районите Владая, Банкя, Панчерево, Иваняне, Кокаляне, Герман, Лозен, Бусманци, Казичене, Бистрица, БотунецВолуяк, Мрамор, Световрачане, Чепинци, Долни Богоров и околности се обслужват чрез логистична фирма „Интерлогистика“, със срок на доставка от 1-2 работни дни, като транспортната услуга е за сметка на купувача и се определя в зависимост от теглото на пратката, по тарифите на куриера, а към заявката от месни продукти се начислява стойността на задължителната хладилна опаковка.

 

 

Когато пристигне на посочения адрес, доставчикът се свързва с Вас на телефонния номер за контакт, за да Ви предаде поръчката. Доставчикът може да изчака на адреса не повече от 10 минути след като е извършил позвъняването, независимо дали сте отговорили на обаждането или не.

 

 

С цел да бъдем максимално коректни, не можем да поемем ангажимент за фиксирано или предпочитано време на доставка на Вашата поръчка.

Ако желаете да фиксирате време на доставка или да получите поръчката в съботен ден, можем да изпратим Вашата пратка с логистична фирма „Интерлогистика“. В такъв случай поръчката от месни продукти задължително се поставя в хладилна опаковка, която се начислява към заявката, а разходите по доставката се калкулират по тарифата на куриера и са изцяло за Ваша сметка - независимо от стойността на поръчката. Количество продукти, поставени в хладиното кашонче, трябва да е минимум 2 кг. Доставка с логистична фирма се извършва най-рано на следващия работен ден от подаване на заявката, в дните от вторник до събота.

 

При доставка на пратки със замразени продукти:  Моля имайте предвид, че при продукти с кост опаковани във вакуумен тип опаковка, въпреки предпазните мерки, които взимаме, по време на транспортиране е възможно да се получи леко развакуумиране на индивидуалната опакова. Това не бива да Ви притеснява, то по никакъв начин не влошава качеството и състоянието на продукта и само по себе си не е основание за рекламация към ВиВенда ООД. След получаване на пратката, поставете продуктите във фризера за обичайното им съхранение.

 

 

- При подаване на заявка можете да пожелаете опция „без доставка“ и да получите поръчката си от нашия шоурум – гр. София бул. „Владимир Вазов“ №37, в удобно за Вас време всеки делничен ден между 9:00 ч. и 17:30 ч

 

 

ВЪРНИ СЕ КЪМ ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ