"Вл. Вазов" пон-пет: 9-17:30ч.
"Черни връх" пон-нед: 10-21ч.
"Оборище" пон-нед: 10-21ч.
Изберете вашата държава и език
 

Доставка за страната

Условията за Доставка са неразделна част от Общите условия за използване на сайта на ВиВенда


 

 

ДОСТАВКА за страната

(включително райони към Столична община извън зоните, които обслужваме)

 

- Поръчки се доставят чрез логистична фирма „Интерлогистика“, като дните на доставка се определят по графика на куриера за обслужване на съответното населено място.

 

 

- Доставките се предават на посочен Ваш точен адрес, без възможност "до поискване" в офис на куриер;

 

 

- Пратките се подготвят и предават на логистичната фирма вечерта преди възможния ден за доставка. Месните продукти задължително се опаковат в термоизолиран хладилен кашон, който осигурява температурния режим по време на пътуването, като стойността се добавя към заявката. При необходимост (според обема на поръчката) се начислява повече от една хладилна опаковка. Количеството продукти поставени в хладиното кашонче трябва да е минимум 2 кг.

 

 

- Поръчки за страната, постъпили до 15:00 ч. в работен ден, се обработват и предават на логистичната фирма още същия ден и съответно се доставят на следващия, ако Вашето населено място се обслужва тогава по график. Поръчки постъпили след този час, се обработват и предават за изпращане на следващия възможен работен ден, отново в зависимост от графика за обслужване.

 

 

- Преди пратката да бъде предадена на куриера, наш оператор се свързва с Вас по телефона, за да Ви уведоми за изпращането и дължимата сумата, а Вие да потвърдите приемането на поръчката. В случай, че не успеем да установим контакт на посочения от Вас телефонен номер, изпращането се отлага за следващ възможен работен ден.

 

 

При доставка на пратки със замразени продукти:  Моля имайте предвид, че при продукти с кост опаковани във вакуумен тип опаковка, въпреки предпазните мерки, които взимаме, по време на транспортиране е възможно да се получи леко развакуумиране на индивидуалната опакова. Това не бива да Ви притеснява, то по никакъв начин не влошава качеството и състоянието на продукта и само по себе си не е основание за рекламация към ВиВенда ООД. След получаване на пратката, поставете продуктите във фризера за обичайното им съхранение.

 

 

- Срокът за изпълнение на подадените заявки е от 1 до 4 работни дни, в зависимост от деня на поръчка и графика на обслужване за съответния район. 

 

 

В дните на национални празници доставките се извършват по индивидуален график. 

 

Можете да се свържете с нас ако имате въпроси за дните, в които се обслужва Вашето населено място.

 

 

 

ВЪРНИ СЕ КЪМ ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ