"Вл. Вазов" пон-пет: 9-17:30ч.
"Черни връх" пон-нед: 10-21ч.
"Оборище" пон-нед: 10-21ч.
Изберете вашата държава и език
 

Гаранция за качество

Ние Ви предлагаме продукти с най-висок стандарт за качество, каквито обичайно не можете да намерите в друг магазин или супермаркет. Първокачественото месо е част от здравословния и балансиран режим на хранене. Чрез месото се набавят необходимите протеини, мазнини, минерали и аминокиселини.

 

Стековете и заготовките на ВиВенда се произвеждат от охладено месо, добито от животни, които са отгледани свободно, без хормони и антибиотици. Стековете на ВиВенда са без консерванти, добавки и адитиви, свободни от Е-номера, нямат добавена вода и сол.

 

Стековете ни от американско говеждо месо са от най-добрите селекции USDA Prime и USDA Choice. Месото задължително е преминало процес на естествено зреене за период от минимум 45 дни, за допълнителна крехкост, сочност и аромат. Стековете и заготовките са ръчно селектирани, порционирани и оформени от нашите майстори. За селекцията, която предлагаме, се използват само най-добрите централни парчета от месото.

 

Телешкото месо, което предлагаме, е от млечни телета на възраст до 8 месеца. На етикета на всеки продукт е маркирана възрастта на животното, като буквата "V" е за животни на възраст под 8 месеца, а "Z", за такива между 8 и 12 месеца.

 

Пилешкото месо е със специален сертификат за качество "Label Rouge". Този сертификат удостоверява неговото качество и е гаранция, че хранителният продукт е безопасен и в процеса на получаването му за него са били полагани специални грижи и е упражняван контрол. Пилетата са отгледани на свободен режим за минимум 81 дни в региона Ланд, в югозападна Франция, известен с една от най-красивите и природно чисти части от бреговата ивица на Франция. 

 

Свинското месо е от датска порода прасета, които се отличават с намалено съдържание на мазнини.

 

Свинското месо Iberico е смятано за най-доброто свинско месо в света. Прасетата са отгледани на свободен режим, в Испания. 

 

Крехкостта на нашето агнешко се крие в свободния режим на отглеждане.  Животните са от породи, признати по цял свят заради качеството и отличителния вкус на месото.

 

В производството на ВиВенда се работи само с охладено и първокачествено месо, преминало всички изследвания за безопасност и окачествяване. Ние запазваме натуралните вкусове на месото и влагаме само най-качествените и пресни подправки, като внимаваме за балансирания вкус на продуктите.

 

Всички продукти на ВиВенда, веднага след като бъде завършено производството им, се опаковат в бариерно вакуумно фолио и се замразяват шоково при температура под -40ºС. Това гарантира запазването най-добрите качествени показатели на месото и удължава срока на безопасно съхранение.