"Вл. Вазов" пон-пет: 9 - 18ч.
"Черни Връх" пон-нед: 10 - 21ч.
"Оборище" пон-нед: 10 - 20ч.
Изберете вашата държава и език
 

За нас

Кои сме ние?

Името на фирмата до голяма степен описва нашите търсения и концепции за един по-висок стандарт и едно по-добро и щастливо бъдеще. Думата "vivenda" идва от старолатинския език. С нея древните народи са описвали храната като общо понятие. Буквалния превод на думата е "за живота...", "на живота...", "онова, от което се нуждае животът...", "неща подхранващи живота..." Но „вивенда" означава и "опитен" (лат.пр.). През 12-ти век от „vivenda" е произлязла думата "viande"- месо, деликатес, храна, превъзходно блюдо.

 

От 1998 година ВиВенда ООД е лидер в обслужващия сектор на професионалното хотелиерство и ресторантьорство в България. Ние произвеждаме пълна гама от първокласни месни заготовки и деликатеси за професионални кухни, до които може да се докосне и Вашето домакинство. Клиентите, с които работим са много разнообразни, но всички те си приличат по това, че държат на висококачествената продукция, добрата организация на доставките и високото ниво на обслужване, които ние предлагаме.

 


 
Ние сме съвременно месопреработвателно предприятие, което е изградено съобразно световните стандарти за хигиена и безопасност при производството на хранителни продукти. Разполагаме с модерно и функционално технологично оборудване. Работният процес се изпълнява при поддържане на високо ниво на хигиена и при задължителен строг температурен контрол, а продукцията на фирмата е лицензирана за свободна търговия със страните членки на Европейския съюз.
 
 

Разполагаме с модерен шоурум, в които може да видите и да получите пълна информация за нашите продукти, за произхода и качествата на месото, за начина на отглеждане и района на обитание на животните, както и да пазарувате намясто. Чрез сайта www.vivenda.bg правим възможна поръчка на продукти от "ВиВенда" за всяка точка на страната. Водени от желанието да удовлетворим нашите частни клиенти, разполагаме и с два бутикови магазина ViVenda Fine Butchery в гр. София - всеки със собствен облик и удобна локация, където освен висококачествените продукти собствено производство на "ВиВенда", можете да откриете и разнообразна гурме селекция допълващи продукти от най-добрите световни производители, първокласни кулинарни аксесоари и др. Нашите усмихнати консултанти ще Ви посъветват за най-добрия начин на кулинарна обработка и ще Ви вдъхновят за разнообразни експерименти в кухнята.

 

Основателите

Фирмата е основана през 1998 година от Румяна Христова и Христо Джунджуров, водени от желанието си да направят живота по-хубав и най-вече по-вкусен. Кулинарното изкуство съчетава в себе си добри продукти и добри умения, но най-вече любов и внимание към храната. За нас водещата сила е предлагането на висококачествени продукти от най-добрите породи животни, за да може да превърнете всяко ястие в празник за душата.

 

Защо сме различни?

 

Защото за нас качеството е приоритет номер едно, и то не просто на думи!

 

Защото работим само с отбрани малки ферми, доказали се на световния пазар заради продукцията и качеството на отглеждане на животните!

 

Защото предлагаме на нашите клиенти първокачествено месо от първокачествени породи!

 

Защото нашето месо идва от свободни животни, израснали в естествената им среда!

 

Защото искаме да живеете по-здравословно!

 

Защото клиентите на ВиВенда знаят, че продуктите на фирмата са синоним на качество!

 

Защото не оставяме нищо на случайността!

 

Защото обръщаме внимание на всеки детайл!